Nyheter på Facebook

Följ oss på facebook för löpande nyheter från butiken & utförda arbeten.

2 months ago

Golvek

Är du utbildad golv- och mattläggare, lärling eller är du snickare som kan tänka dig att sadla om?

GOLVEK har 50 års erfarenhet av golvläggning och våtrum i bl a Göteborg, Kungsbacka och Varberg. Våra kunder är både stora byggen och privatpersoner. Golvbutiken ligger i Kungsbacka.

Nu söker vi vår 12:e golvläggare till vårt härliga gäng på 14 personer!

Du kommer att arbeta självständigt och under eget ansvar. Du ska ha B-körkort, vara serviceinriktad och ha ett bra ordningssinne. Meriterande är GVK-certifikat och yrkesbevis för golvläggare samt kunnig på badrum. Ytterst meriterande är stavparkett.

Välkommen med din ansökan per mail till info@golvek.se. Ansökan sker löpande tills vi hittar rätt medarbetare.
... See MoreSee Less

3 months ago

Golvek

Öppettider under jul och nyår:
Torsdag 27/12 kl 7-17
Fredag 28/12 kl 7-17
Lördag 29/12 stängt

Måndag 31/12 (nyårsafton) stängt
Tisdag 1/1 (nyårsdagen) stängt
Onsdag 2/1 kl 7-17
Torsdag 3/1 kl 7-17
Fredag 4/1 kl 7-17
Lördag 5/1 stängt
... See MoreSee Less

3 months ago

Golvek

... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

God Jul 🤶🎄! 😀

4 months ago

Golvek
ERBJUDANDE Kährs Ek Kilesand & Ek Vinga. En 3-stav med böljande yta som lyfter fram träets naturliga struktur med kvistar. Oljad, borstad, handskrapad och med sågmärken och fasade kanter. Ord.pris 665 kr/kvm, nu 548 kr/kvm. Gäller endast detta parti.Image attachment

ERBJUDANDE Kährs Ek Kilesand & Ek Vinga. En 3-stav med böljande yta som lyfter fram träets naturliga struktur med kvistar. Oljad, borstad, handskrapad och med sågmärken och fasade kanter. Ord.pris 665 kr/kvm, nu 548 kr/kvm. Gäller endast detta parti. ... See MoreSee Less

5 months ago

Golvek
SUPERPRIS PÅ KÄHRS EK ALBA
Ett stilrent och klassiskt mattlackat plankgolv. Parkettgolvet har stora variationer i färg, kvistar och ådringar. Golvet kan slipas 3-4 gånger och passar både i bostad som i offentlig miljö.  Längd 2420 mm
Bredd 151 mm
Tjocklek 15 mm  Ord.pris 660 kr/kvm
Vårt pris 498 kr/kvm
Nu sänker vi priset ytterligare till endast 425 kr/kvm  Gäller så långt lagret räcker.  Välkommen till Golvek i Kungsbacka!

SUPERPRIS PÅ KÄHRS EK ALBA
Ett stilrent och klassiskt mattlackat plankgolv. Parkettgolvet har stora variationer i färg, kvistar och ådringar. Golvet kan slipas 3-4 gånger och passar både i bostad som i offentlig miljö.

Längd 2420 mm
Bredd 151 mm
Tjocklek 15 mm

Ord.pris 660 kr/kvm
Vårt pris 498 kr/kvm
Nu sänker vi priset ytterligare till endast 425 kr/kvm

Gäller så långt lagret räcker.

Välkommen till Golvek i Kungsbacka!
... See MoreSee Less

5 months ago

Golvek
Måste få visa den fina trappan Robin har gjort!Image attachmentImage attachment

Måste få visa den fina trappan Robin har gjort! ... See MoreSee Less

6 months ago

Golvek
Bräckaskolan i Fjärås ska få nya golv och det är våra duktiga killar som ska fixa det. Det är många kvadrat som ska läggas och igår körde vi dit en liten del av alla rullar.

Bräckaskolan i Fjärås ska få nya golv och det är våra duktiga killar som ska fixa det. Det är många kvadrat som ska läggas och igår körde vi dit en liten del av alla rullar. ... See MoreSee Less

6 months ago

Golvek
Camel Brown Oak från Pergo är ett riktigt elegant trägolv med breda och långa plank. Golvet är mattlackat, har en mild ljusbrun ton och en härlig trästruktur med lite kvist vilket ger ett rustikt intryck.  Eftersom vi tycker det är så snyggt har vi tagit in en hel pall och dessutom satt ett riktigt bra pris. Istället för 755 kr/m2 betalar du bara 649 kr/m2!  Välkommen in till oss i butiken!

Camel Brown Oak från Pergo är ett riktigt elegant trägolv med breda och långa plank. Golvet är mattlackat, har en mild ljusbrun ton och en härlig trästruktur med lite kvist vilket ger ett rustikt intryck.

Eftersom vi tycker det är så snyggt har vi tagit in en hel pall och dessutom satt ett riktigt bra pris. Istället för 755 kr/m2 betalar du bara 649 kr/m2!

Välkommen in till oss i butiken!
... See MoreSee Less

7 months ago

Golvek
Fredag 7 september stänger vi kl 16 så vi hinner till vår personalfest... 😜 Men vi öppnar på lördag kl 11 igen. Välkomna!

Fredag 7 september stänger vi kl 16 så vi hinner till vår personalfest... 😜 Men vi öppnar på lördag kl 11 igen. Välkomna! ... See MoreSee Less

8 months ago

Golvek

I butiken har vi nu en ny serie heltäckningsmattor i en riktigt lyxig kvalitet. De är mjuka, gosiga och helt underbara att gå på. Finns i färgerna Grafit, Silver och Champagne.

Även priset är fantastiskt - endast 449 kr/m2.

Välkomna till Golvek i Kungsbacka! 🙂
... See MoreSee Less

9 months ago

Golvek

Välkommen till Kungsbacka, Bar Vinci! Här kan du äta napolitansk pizza, handla lyxiga charkuterier och andra italienska specialiteter samt dricka goda viner.

I restaurangen har de valt att lägga in ett riktigt ett riktigt snyggt vinylgolv från Forbo, Deep Country Oak, som passar perfekt till den rustika inredningen och där det är stort slitage.
... See MoreSee Less

Visa mer